Google Adsense ve Adwords


                 

Google Adsense ve Adwords

Google Adsense, google amcamızın büyük bir reklam projesidir. Adsense projesinde tüm dünya hedeflenmiştir ve hedeflenen noktaya ulaşılmıştır. Şu an da günümüzde bir çok kişi google adsense sayesinde para kazanmakta hatta geçimini sağlamaktadır. Google adsense ücretsiz ve kolay bir şekilde para kazanmanın öncülüğünü yapmaktadır. Kolaydan kastımız tabi ki gmail‘e üye olup reklamları yayınlayarak para kazanmak değil. Google amcamız adsenseye politikalar ve biraz katı kurallar koymuştur. Bu kural ve politikalara uymayan sitelere reklam yayınlama hakkını vermemektedir.



Ek olarakta Google Adwords illede bu adsense reklamlarını yayınlatmak isteyenlere hizmet vermektedir. Google Adwords'a başvurarak Google adsensede yayınlanan reklamların arasında sizde olabilirsiniz. Google adwords ve adsenseyi ortak bir proje içinde ilerletmektedir. Google bu adwords reklamlarını Adsense ile sizlerin sitelerinde yayınlamaktadır. Reklamlara tık başına ücret ödeyerek kazanç kapısını açmıştır. Kendisi ise reklam verenlerden belirli bir bütçe ile para alarak yayın yapmaktadır. 

Adwords reklamları bir nevi kontör sistemi gibidir. Sizin reklamlarınıza tıklandıkça Google Adwordse ayırdığınız bütçe düşer ve bütçeniz sıfırlandığında Adsense de yayınlanan reklamlarınız otomatik olarak kalkar.
Kısaca Google adsense müthiş bir sistem ile hazırlanmış ek gelir kapısıdır.


Yorumlar