Backlink Nedir? Link wheel


                     
Backlink Nedir? Link Wheel

Backlink inşası yani link wheel ana sitenize backlinkalmanızı değil, sitenizle aynı içeriğe sahip paravansitelerinize link alımını kapsayan bir düzendir. Ana sitenize doğrudan linkalmayarak link çevrenizi genişletmiş olmanızdır.
Bunun için C class ip’lere sahip onlarca paravan blog sitesi açıyor ve sitelerden ana sitelerinize link bağlıyorsunuz. Bu şekilde paravan sitelerinize, link almaya başlamış oluyorsunuz.. Tüm bu işlemlerinizi paravan siteler üzerinden gerçekleştiriyorsunuz. 

Kısaca mantığı budur. Bu işlemin yararı ise ana sitenize direk link almayarak oluyor. Yani ; oluşturduğunuz paravanlar sitenizle aynı kategoride olduğu için değer kazanıyorlar ve o değeri ana siteye aktarıyorlar. Bu şekilde sitenize kalıcı ve kaliteli backlink yapmış oluyorsunuz.
Aynı kategoride olduğu için Sandbox ihtimalide olmuyor.. Yanlış ve olumsuz durumlarda ana siteniz etkilenmiyor. Bu şekilde düzenli periyotlarda haftalık / aylık ve yıllık çalışmalarınızı devam ettirdiğiniz zaman sitelerinizin çok büyük bir yere gelmesi mümkün ve internet üzerinde bir sürü paravan blog sahibi oluyorsunuz. Bu blogları başka ihtiyaçlar ve gereçler doğrultusunda kullanabilir hatta onlardan ekstra para kazanabilirsiniz. Ekstra para örneği olarak ; google adsensetanıtım yazısı ve link satışları gibi…


Yorumlar